Acasă » Lansări de carte

Enfant libre, toujours tu chériras la mer!

Scris de pe mai 23, 2013 – 2:07 pmFără comentarii

Fotogalerie de la lansarea volumului Enfant libre de Anne Marie Cibaud, viceprimar al unei zone metropolitane din orașul Brest şi prietenă a Constanţei din 1990. Romanul a apărut la Editura Allan Sutton în 2012; la Constanţa, la Muzeul de Artă, a fost prezentat de Cristina Tamaş, vicepreşedinte al Alianţei Franceze din Constanţa, şi de Rodica Popescu, profesor de franceză. Gazda manifestării, impecabilă ca întotdeauna, a fost dr. Doina Păuleanu. La lansare au mai participat prof. univ. dr. Olga Duţu, scriitoarea Ana Ruse, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, Aneta Puşcaşu, director al Alianţei Franceze din Constanţa, prof. Ileana Meheleanu, prof. Marinela Mitrenga,  lector univ. dr. Monica Vlad, precum şi mulţi alţi împătimiţi ai culturii franceze, de toate vârstele.

7 − 7 =