Acasă » Anunţuri, Evenimente, Lansări de carte, Proiecte

Conferinţa Tismăneanu, un succes

Scris de pe noiembrie 3, 2013 – 11:38 amFără comentarii

Filiala „Dobrogea” a Uniunii Scriitorilor din România, cu sprijinul Editurii Humanitas și al Universităţii „Ovidius” din Constanța, a organizat miercuri, 30 octombrie 2013, la ora 13.00, la Sala Senatului, Conferința „Despre Răul radical: Comunism, fascism și lecțiile secolului XX”, susținută de prof. Vladimir Tismăneanu de la University of Maryland, Washington D.C. Evenimentul a cuprins și prezentarea cărții „Diavolul în istorie. Comunism, fascism și câteva lecții ale secolului XX”  (Editura Humanitas, 2013), precum și o sesiune de autografe. Revista presei, aici. Galerie foto, aici:

9 − 8 =