Acasă » Anunţuri

Nou volum de poezie al Iuliei Pană

Scris de pe februarie 13, 2014 – 5:23 pmFără comentarii

Rigla de aer este noul volum de poezii al scriitoarei constănţene Iulia Pană, volum apărut la editura Tracus Arte în 2013.

Jurnalist şi realizator de emisiuni culturale radio TV,  Iulia Pană este licenţiată în Arte Vizuale la Universitatea « Ovidius » din Constanţa şi a urmat un master în comunicare la SNSPA, Bucureşti.

Cărţile publicate: Imagine simplă (poezie, editura Atlas, 1996, Premiul de debut la Festivalul Internaţional Sighetul Marmaţiei), Statuia Zilei de mâine XXLove (poezie, editura DuStyle, 1998), Noaptea Scorpion (poezie, editura DuStyle, 2003, Premiul de poezie al Filialei USR Dobrogea), Contrasescunde (editura Brumar, 2008).

5 × 5 =