Acasă » Anunţuri

La mulţi ani, Mugur Grosu!

Scris de pe februarie 11, 2014 – 5:43 pmFără comentarii

Plastician, performer şi publicist, Mugur Grosu este autorul volumelor Haltera cu zurgălăi (poezie, Ed. Pontica, 2001), Măcelărie (publicistică, Ed. Tomis, 2006), sms / ei respiră și fac dragoste ca şi fluturii (experiment, Ed. Vinea, 2006), troleul 43 s-a spânzurat cu cordonul de la capot (experiment, Ed. Vinea, 2007 / ediția a II-a în 2009) şi Grossomodo (poezie, Ed. Tracus Arte, 2011). Fost redactor-șef adjunct al revistei Tomis în 2007-2008, co-fondator, alături de Victor Scoradeţ, al Fundației ParteR şi al Teatrului Arca, Mugur Grosu activează acum ca editor şi coordonator de comunicare la revista Zeppelin din Bucureşti. Din 2013 este şi membrul trupei Upanishadows – un proiect muzical prospectiv care, prin improvizaţii şi recitative live, aduce literatura şi muzica într-o formulă sincretică: poejazz. Recent, pe data de 8 februarie 2014, Mugur Grosu şi-a lansat la Librăria Cărtureşti din Constanţa volumul de proză, Status (Editura HERG BENET PUBLISHERS, 2013).

Mugur Grosu s-a născut pe data de 11 februarie 1973 în Constanţa. Cu această ocazie, USR, Filiala Dobrogea, şi preşedintele ei, Angelo Mitchievici, îi urează “La mulţi ani!”

4 + = 10