Acasă » Premii

Premiile Filialei Dobrogea pe anul 2010

Scris de pe aprilie 15, 2011 – 12:52 pmFără comentarii
Premiile Filialei Dobrogea pe anul 2010

Cei mai buni scriitori şi poeţi constănţeni vor fi premiaţi sâmbătă, 16 aprilie, începând cu ora 11.00 la sediul filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, unde va avea loc decernarea premiilor pe anul 2010. În acest an, a declarat preşedintele USR, Cristina Tamaş, pe lângă premiile decernate pentru poezie, proză, critică şi istorie literară, juriul va decerna şi o serie de premii literare care poartă numele unor personalităţi ale literaturii din acest spaţiu. Ca urmare, vor fi acordate premiul „Puiu Enache” pentru istorie şi critică literară, premiul „Eugen Lumezianu” pentru proză şi premiul „Cătălin Băjenaru” pentru tinerii creatori. În plus, premiul pentru întreaga activitate va fi acordat criticului şi eseistului Nicolae Rotund.

6 − 1 =