Acasă » Evenimente

Lectură publică la Liceul Ovidius, cu Florin Şlapac

Scris de pe noiembrie 18, 2011 – 9:10 amFără comentarii
Lectură publică la Liceul Ovidius, cu Florin Şlapac

Pe 26 octombrie 2011 a avut loc, sub genericul DIALOGURI CULTURALE – Integrarea culturii locale în spaţiul cultural naţional, o întâlnire a scriitorului constănţean Florin Şlapac cu elevii Liceului “Ovidius” din Constanţa, la iniţiativa profesoarei Nadina Aldea. Scriitorul a fost însoţit de artista Silvia Şoşoiu, membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România, şi de scriitoarea Cristina Tamaş, preşedinta Filialei “Dobrogea” a USR. Rolul de instanţă critică obiectivă în moderarea evenimentului a fost asumat de lector univ. dr. Monica Vlad, de la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii “Ovidius” Constanţa.

× 8 = 32