Acasă » Proiecte

Medalion Cella Serghi şi Mangalia

Scris de pe noiembrie 25, 2011 – 10:34 amFără comentarii
Medalion Cella Serghi şi Mangalia

Asociaţia Română de Istorie a Presei, în colaborare cu Fundaţia Callatis, Universitatea „Ovidius“ Constanţa şi Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, dedică medalionul „Cella Serghi şi Mangalia“ manifestărilor prilejuite de împlinirea a 133 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă.

Cu acest prilej, vor fi lansate două cărţi dedicate scriitoarei şi publicistei Cella Serghi – o monografie „Viaţa ca rescriere, Cella Serghi“, de Doina Rad, Editura Accent, Cluj-Napoca,  2010, şi „Cella Serghi, Interviuri“, volum coordonat de Ilie Rad şi Maria Judele, editura Limes, Cluj-Napoca.

[Preluare după E-reporter] [Eveniment reflectat de: Cuget liber, Observator, Ziua de Constanţa, Jurnal de Constanţa online şi Telegraf Online.]

2 − = 0