Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CONVOCATOR

iunie 25 @ 12:00 pm - 5:00 pm

Alegeri presedinte USR

Adunarea Generală a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România

În temeiul dispozițiilor art. 16 și art. 38 din Statutul Uniunii Scriitorilor din România, coroborat cu hotărârile adoptate în cadrul ședinței CUSR din data de 29.04.2024 generate de vacantarea funcției de președinte al USR față de decesul dlui Nicolae Manolescu din data de 23.03.2024, Președintele interimar al Filialei Dobrogea, cu sediul în Bd. Mamaia nr.124, Filială a Uniunii Scriitorilor din România (denumită în continuare „USR”), cu sediul în Calea Victoriei nr. 133, sector 1 – București, membră a Alianței Naționale a Uniunilor de Creatori („A.N.U.C.”), CIF RO 2786991, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Filialei Dobrogea, compusă, potrivit dispozițiilor statutare, din membrii USR care își exprimă votul în cadrul acesteia, care va avea loc în data de 25 iunie, ora 12, la adresa: Universitatea Ovidius din Constanța, Campusul Universitar, Aleea Universității nr.1., corp A, Sala Senatului, etajul 1.

Ordinea de zi a Adunării Generale a Filialei
Adunarea Generală a Filialei va avea pe ordinea de zi următorul punct:
1. Alegerea Președintelui USR pentru un mandat egal cu durata rămasă din mandatul în curs, respectiv 2024-2028.
Toți candidații la funcția de Președinte al USR ale căror candidaturi au fost validate de Comisia de Monitorizare a Alegerilor pot participa, pentru a-și susține candidatura, la Adunarea Generală a Filialei.
Votul în cadrul Adunării Generale Membrii Filialei prezenți la data, ora și locul desfășurării Adunării Generale a Filialei votează într-o urnă Președintele USR.
Pot vota în cadrul Adunării Generale a Filialei numai membrii Filialei. Un membru al Filialei poate vota un singur candidat la funcția de Președinte USR. Nu se admit voturile prin reprezentant.
Procesul de vot se va închide la data de 25 iunie, la ora la care se încheie Adunarea Generală a Filialei.
Rezultatele alegerilor pentru Președintele USR se vor consemna într-un proces-verbal întocmit de Comisia de Monitorizare a Alegerilor, la data de 26 iunie 2024, în cadrul Consiliului USR.
Prezentul Convocator va fi adus la cunoștința membrilor Filialei prin publicarea acestuia pe pagina de internet a Filialei, precum și prin publicarea într-un ziar recunoscut pe plan local.

Președintele interimar al Filialei Ovidiu Petcu (Dunăreanu)

Detalii

Data:
iunie 25
Ora:
12:00 pm - 5:00 pm
Website:
https://usr-dobrogea.ro/

Localitate

Universitatea Ovidius din Constanța, Campusul Universitar
Aleea Universității nr.1., corp A, Sala Senatului, etajul 1
Constanta, Constanta România
+ Google Map